Våra djupgågående yogakurser är ett komplement till dropin klasserna. Går du kurs har du en garanterad plats hela kurstiden & får en djupare bild av yogans alla delar. Varje kurs har även ett specifikt tema. Vi startar nya kurser vid varje terminsstart & har även kortare kurser som startar i mitten av terminen. Vissa av våra elever går bara kurs, vissa bara dropin-yoga & andra väljer att kombinera. Vad vill du?

YOGAKURS 8V MED LINDA WIKSTRÖM: YOGA FÖR RO, TEMA: AVSLAPPNING & MASSAGE
MÅNDAGAR KLl 14.30-15.30

Datum: 25/3-20/5 (ej 22/4)

Denna kurs är för dig som vill ge dig själv en kärleksfull boost inför våren! Vi bjuder in ljus och värme i kropp och själ genom mjuka, stärkande yogaövningar.  Sedan får du bädda ner dig bekvämt med filtar och kuddar & ta emot en lätt massage på axlar och ansikte. Du blir sedan guidad genom en traditionell djupavslappning som kallas yoga nidra.
Pris: 1250:- för 8 tillfällen. Du behöver inga förkunskaper. Din anmälan är bindande.

YOGAKURSER & YOGADAGAR VT-19 (se event för fler yogadagar & workshops med gästande lärare)

YOGADAG MED LINDA WIKSTRÖM, TEMA: ASHTANGA YOGA
27 APRIL KL 09.00-13.00
Välkommen till en skön dag! Vi startar med en ledd klass och dyker vidare från de fysiska yogaställningarna in i de mer subtila delarna av yoga med pranayama/andningsövningar & filosofiskt yogaprat. Dagen avslutas med yoga nidra. Du behöver inga förkunskaper.
09.00-11.00 ashtanga yoga & pranayama
11.00-11.30 lätt vegetariskt snacks (ingår)
11.30-13.00 yogaprat & yoga nidra/guidad djupavslappning
Pris: 590:- Din anmälan är bindande.

 

YOGADAG MED LINDA WIKSTRÖM, TEMA: SELF LOVE
11 MAJ KL 09.00.13.00
Pride-veckan avslutas med parad, men innan dess: en mysig dag för dig! Mjuka yogaövningar & andningsövningar börjar dagen och efter lite snacks fortsätter vi med garuda yoga. Vi avslutar med en guidad meditation med tema self love/ självkärlek. Du behöver inga förkunskaper.
09.00-11.00 yoga för ro & pranayama
11.00-11.30 lätt vegetariskt snacks (ingår)

11.30-13.00 garuda yoga & guidad meditation
Pris: 590:- Din anmälan är bindande.

Anmälan: boka dig på resp kurs i bokningen.
OBS Platserna är begränsade & din anmälan är bindande.

OBS Undrar du över vilken kurs som passar dig? Maila dina frågor till linda@vedayoga.se, platserna brukar gå fort, så var ute i god tid. Om just din favoritkurs är fullbokad denna gång, så kan du ju istället komma på de workshops/intensivhelger vi erbjuder under terminens gång! Vi har även dropin/öppna klasser varje vecka & många mysiga gästlärare som kommer på besök. Endel av våra elever kombinerar kurs & dropin, endel går bara kurser och somliga bara dropin. Hitta den form som passar dig 🙂

Våra kurser har lite olika inriktningar och fokus för att vi tillsammans ska kunna dyka lite djupare ner i resp tema och upptäcka det som är bortom alla asanas (kroppsställningar). Vi vet att kurserna är mkt uppskattade och ett bra sätt att lära sig grunderna eller fördjupa de kunskaper som redan finns på ett djupare plan. De hjälper dig att lättare skapa en regelbunden practice och stärker din själ 🙂 Ingen kurs är den andra lik & flera väljer att gå om ”samma” kurs flera gånger.