Livsbalans med Yoga

Yoga – din bästa vän vid klimakteriet.

Välkommen till en lärorik halvdag, för dig som är nyfiken på & vill veta mer om klimakteriet, hormonbalans, nervsystemet och hur du kan må bra, oavsett om du är i början av klimakteriet, mitt i, redan passerat eller bara vill veta mer.
När vi kommer in i klimakteriet och fortsätter leva som förut kan vi behöva ta oss tid att känna in vad som behöver förändras och hur vi ska ta hand om oss i denna nya fas i livet. Yogan ger oss många redskap till att fortsätta må väl: vi andas, sträcker ut, släpper spänningar, fokuserar och känner inåt hur vi egentligen mår. Är du nyfiken på att veta mer om hållbar hälsa genom livets faser, hur du kan påverka ditt eget mående och få förståelse för livets svängningar & vill ha en härlig dag med yoga och gemenskap?
Välkommen till denna fina förmiddag tillsammans med Ella Roström & Linda Wikström.

Schema för söndagen den 6 mars:
08.45-09.00 dörrarna öppnas, välkommen in!
09.00-10.15 yoga för återhämtning
10.15-10.30 paus
10.30-11.45 fika & föreläsning om: nerv- & hormonsystemet, skiftningar i livet, stress, återhämtning & fysisk aktivitet.
12.00-13.00 yoga för rörelseglädje Mindfully Move

Pris: 650:- inkl fika.
Plats: OBS ÄNDRAD PLATS: Vi är här på VedaYoga, Kungsgatan 11.
Anmälan: https://idrottskliniken.brponline.se/#/events
Obs: sök på anläggning ”city/vedayoga” för att boka när du använder ovan länk 🙂

OBS: Din bokning är bindande men du kan på egen hand överlåta din plats till någon annan om du får förhinder, hör då av dig så vi vet vem som tar platsen i ditt ställe.

Boka event