Julschema, julaftonsyoga mm

Vi närmar oss jul och med det lite extra sköna yogaklasser & events. Vi tar vara på helgdagarna både genom att sjölva vila lite och umgås med familjen men öven genom att erbjuda er mysiga yogaworkshops och öppna klasser/drop in. Du bokar dig som vanligt via vår bokninssida. Varmt välkommen & god jul.

Öppna klasser/ drop in tom 22 dec
Schemat rullar på i stort sätt som vanligt ända fram till den 22 dec. Du ser schemat och kan boka dig som vanligt max 2v innan. Lite extra roliga & sköna klasser har vi följande dagar:
* 3 dec Fullmåneyoga med Maria. Balanserande skön yoga vid decembers fullmåne. För kroppens ”vatten område” dvs höft & bäcken. För djupare ro i sinnet med balanserande andningsövningar och stilla meditation. Passar alla.
* 16 dec Yoga för musikhjälpen. Vi stödjer Musikhjälpens arbete där årets tema är ”Barn är inte till salu” som uppmärksammar sexhandeln med barn. Detta är en donationsbaserad klass där pengarna går oavkortat till Musikhjälpens insamling. Lina kommer leda er genom en lugn flow-klass som passar alla nivåer. Välkommen!
* 23 dec Ashtanga yoga med Linda. Extra skönt innan julafton…
*24 dec Julaftonsyoga såklart! Ytterligare en favorit i repris. Maria leder genom mjuk och inkännande yoga, mysigaste starten på julafton helt klart!

Magiska workshops i december & januari
Extra härliga och extra långa workshops med olika spännande tema förgyller helgdagarna. Ta med en vän & kom!
* 10 dec Nobelyoga med Maria – favorit i repris! Kom på en magisk yogaresa genom årets Nobelpris med både kropp, sinne och intellekt. Roligt och allmänbildande yoga från Litteratur till Fysik. Hur då? Kom! Obligatorisk Nobelprisutdelning såklart.
* 14 dec Workshop: Ashtanga andra serien med Linda. Lekfullt och fartfylld yoga med fokus på andning och rörelseglädje. Kom!
* 25 dec Ashtangayoga för alla  – flöde & glädje med Linda. Med flödande Ashtangayoga blir kroppen varm och följsam, sinnet fokuserat, andningen djup och själen glad! Kom och prova. Passar alla nyfikna oavsett erfarenhet.
* 26 dec Yoga för ro – förankning – grundande, lugn yoga med Maria. Mjuka övningar för att landa och hitta stillhet. Här och nu. Passar alla oavsett erfarenhet.
* 27 dec Yoga för ro – andning & meditation. Mjuk yoga med Linda. Sköna yogaövningar, renande och balansernade andningsövningar, sedan myser vi avslutningsvis in oss i mantrameditation och skön lång guidad avslappning.
* 2 jan Nyår & fullmåneyoga med Linda – vi avslutar det gamla och bjuder in det nya i kropp, själ och tanke. Mjuk yoga, andning och meditation. Passar alla oavsett erfarenhet.
Klicka längst ner för att boka en eller kanske flera event!

Å så en liten snokande blick mot 2018…
Vårens schema fast tid/kurs

Jepp, så blickar vi även framåt mot våren. Mer om detta komer framöver men kort kan jag säga att jag ser fram emot hela fyra nya kursstartar i slutet av januari! Jag har sett ett ökat intresse för just en fast tid/kurs och har därför ändrat om onsdagens öppna klasser till just fasta tider/kurs istället. Detta innebär egentligen ingen skillnad för er som gått regelbundet på onsdagarna -mer än att du nu bara behöver boka dig EN gång istället för till varje vecka! Är du en Ashtangi kan du desstuom välja på två olika kurser: Asthanga mysore eller Ashtanga fortsättning flow primary series. Nybörjare/gillar grunderna? Ja då finns en kurs för dig med! Gillar du mer den lugna yogan så finns en skön kurs för dig just på onsdagskvällen. Tanken är att kuserna kommer starta 2ggr under terminens gång, så blir det fullt i jan, kan du haka på i april eller såklart fortsätta med kurs hela terminen ut! Läs mer om vårens kurser och boka dig här.

Vårens schema öppna klasser/drop in
Å för er som fortfarande vill droppa in på de öppna klasserna kommer både jag och Lina hålla klasser morgon, middag, kväll +  nyhet: klasser på torsdagskvällar! Ulrika Wee Ellis är äntligen tillbaka som lärare med en skön Ashtanga yoga klass med fokus på grundställningarna och Yoga för ro  – yin.

Friskvårdsbidrag från din arbetsgivare – eller är du arbetsgivare?
December närmar sig och kanske har du glömt att använda ditt friskvårdsbidrag? Du kan såklart köpa yogakort för 2018 hos oss alla dagar vi har öppet, varmt välkommen att göra även nästa år till ett bra och friskt år.

Boka event