Ayurveda massage & rådgivning

Nayana Chouhan & hennes kollega Drashti kommer till oss igen på ”Lilla Veda”, Norrgatan 15, lördagen den 15 december. Du kan boka följande behandlingar:

Ayurvedisk hälsorådgivning
En rådgivning syftar i första hand till att utveckla och bibehålla en god hälsa på alla nivåer. Med hjälp av bla pulsläsning läser Nayana av eventuella obalanser med utgångspunkt från de tre uppbyggande energierna i kroppen: Vata, Pitta och Kapha. Du får ett individuellt hälsoprogram med enkla men effektiva rekommendationer för dina dagliga rutiner, som tex kostråd, örter, motion/yoga m.m. Främst är det förebyggande åtgärder för att i god tid justera obalanser innan dessa hunnit utvecklas till kvarstående besvär eller sjukdomar. De tillämpade råden kan också ofta ge en förbättring och lindring av redan existerande besvär. Observera att en konsultation ersätter inte ett läkarbesök utan snarare ska ses som ett komplement till din ev nuvarande behandling.

Ayurveda konsultation, nu: 799:-
Inkl Kroppstypanalys, puls-,tung-,nagel- & ögonläsning. Du får även skriftliga kost & örtråd att ta med hem

Zonterapi (ansikte) 699:- (ord pris 799:-) ca. 60min.
Genom zonterapi i ansikte får du en helhetsbehandling där kroppens alla organ, muskler, hormonsystem och nervsystem behandlas. Inkluderar massage på huvud, nacke, axlar och öron. samtidigt som du får en naturlig skönhetsbehandling.

Helkropps massage + andnings massage/antistress massage 899:- (ord pris: 1299:-) ca 60 min.
Inkluderar kroppsanalys. Du får massage på ryggen,nacke, axlar, ben, fot, huvud med varma oljor som anpassas till din kroppstyp. Lindrar smärta, stress & ger djup avslappning.

Delkropps massage 499kr ca 30 min.
Massage del av kropp.

Shirodpichu med hel kroppsmassage inkl antistress massage 1200:- ca 90 min
Ljuvlig behandling med olja, en total avslappning för alla dina 5 sinnen.

Vedisk healingmassage 699:- (ord pris 799:-) ca. 60 min.
En djupt avslappnande healingmassage utan olja, inklusive balansering av dina 7 chakra
med klangmassage som hjälper dig att slappna av djupt i själen.

Du bokar din tid till: nayana.chouhan@gmail.com eller ring in din bokning på 070-8265956

OBS: Nayana & Drashti tar emot för dessa behandlingar och Ayurvedisk rådgivning på ”Lilla Veda” dvs på Norrgatan 15 i vår gamla lokal.

Nayana och hennes kollega håller vanligtvis till i Jönköping på: www.amrut-yan.se

Boka event