Adventsyoga till Blenda

Adventsyoga söndagen den 4 december kl 10.00-12.30

Adventstid…tid för väntan och förväntan men också tid för oro och stress. Kan vi mötas en stund i gemenskap? Tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi samla kraft & energi att hjälpa andra. Kom på en mysig stund där vi varvar skön stärkande yoga med mjukt flow, avrundar med andningsövningar, guidad avslappning & myser sedan tillsammans med glögg & pepparkaka. Du behöver inga förkunskaper för att delta.
PRIS: valfri donation till Kvinnojouren Blenda. Förslag: 200-300:-. Din donation swishas på plats.
PLATS: VedaYoga, Kungsgatan 11 i Växjö. OBS: begränsade platser. Är du medlem kan du anmäla dig i appen (max 2v innan) övriga (eller om du som medlem vill boka dig tidigare än 2v innan) mailar: linda@vedayoga.se. OBS: avboka om möjligt senast fred 2/12 så att ev reserver får möjlighet att komma.

———–

Om Kvinnojouren Blenda i Växjö: en partipolitisk och religiöst obunden förening som verkar för ett jämställt samhälle fritt från våld. I över 30 år har vi stöttat och hjälpt ett betydande antal kvinnor och barn ur våldsamma relationer till en bättre livssituation. Med åtta anställda och ett 20-tal aktiva volontärer som tillsammans arbetar med våld i nära relationer och mäns våld mot kvinnor. Kvinnojouren Blenda ger hjälp och stöd åt dig som bor i Växjö, Lessebo, Tingsryd, Alvesta och Uppvidinge. Öppen verksamhet: Stödsamtal på plats eller via telefon, e-mail eller chatt och praktiska insatser till våldsutsatta kvinnor och barn. Som stödsökande har du rätt att vara anonym och vi arbetar under tystnadsplikt. Skyddat boende: I vårt skyddade boende tar vi emot, av socialtjänst placerade, kvinnor och ev. medföljande barn. Vi erbjuder skydd, praktisk hjälp, stöd och vi har alltid ett högt säkerhetstänk. Utåtriktat och förebyggande arbete: Information om våld och jourens verksamhet är en viktig del av Kvinnojourens arbete. Vi informerar gärna på exempelvis skolor, socialtjänsten, inom vården, hos andra föreningar och arbetsplatser. Kvinnojouren är en viktig opinionsbildare både lokalt och nationellt och deltar i nätverk, utbildningar och mässor. Kvinnojouren Blenda arrangerar även egna evenemang och utbildningar. På skolor och fritidsgårdar arbetar vi med metodmaterialet Machofabriken.

Bli Blenda-medlem: Ett medlemskap kostar 150 kr per år.
Du kan betala ditt medlemskap via bankgiro: 5379-3790 eller via Swish till: 123 313 87 81. Ange din e-mailadress i meddelandefältet.

Boka event